HTML

Ryan meg miegymás

Friss topikok

  • Dani: Szia! Reméljük sok érdekességet olvashatunk majd a blogodon! ;) További sok sikereket kívánok! K... (2008.02.28. 13:19) update 1
  • Flow: Jo kis blog lesz ez :) Csak igy tovabb sracok!!!! Nagyon jo valasztas volt, hogy nem a blog.com-r... (2008.02.28. 02:38) hello:)

Linkblog

Archívum

hello:)

2008.02.27. 14:36 :: freeair

Sziasztok, ez az első bejegyzés:)
Minden kezdet nehéz, szval nem lesz egyszerű írni, de megpróbálok mindennap idetévedni!
Nos jelentkeztem a ryanairhez stuwinak. ezt valszeg mindenki tudja, mert különben nem lenne itt:D:D
A felvételi jan 22-én volt, ahol egy nagyon kedves csajszi (Sophie) kérdezgetett engem. A legalapabb kérdések voltak, szval ha valaki ide jelentkezik, akkor ne ettől parázzon. Másnap megjött a levél, h felvettek. Következőm dologm, hogy egy halom referenciát beszerezzek... Ez volt a legosszab, 5évre visszamenőleg minden időszakot le kellett igazolnom, még a nyáruszüneteket is, mert akkor nem jártam suliba.. erre havernek kellett írnia referenciát.
ugorjunk a lényeghez:)
1.nap: 9:15 rigó 3
Amikor odaértünk, már ot volt 2 hölgy:) ' ryan egyenruhában, 1 pedig elegánsan öltözve. Az elegánd ruhást, Juliannanak hívták aki a dalmactól jött.
Mindenki leült és megírtuk az entry examet, amire 2 óra volt de kb 45perc alatt a leglassabbak is befelyezték. Aztán kitöltettek velünk egy csomó papírt..... szerződések stb. ami 11től majd 3ig tartott szünet nélkül..... mindenki  a halálán volt már, de kibírtuk, ami viszont jó volt, hogy Julianna nagyon érthetően, szépen beszélt, és 3szor megjegyezte, hogy milyen szép idő van:):)
Aztán meghozták az eredményeket. 29emberből, 9-11( nemtom pontosan) újraírta a 2.napon. Ami nem tetszett az entry examben, az az volt, hogy inkorrekt dolgok szerepeltek benn. Volt olyan kérdés(ami kitalálható volt ugyan de) nem volt benne az előre megkapott pre course packban! Meg volt olyan, ami nem úgy szerepelt, a pcsp-ben!!!  Lehet emiatt hasaltak el páran... Nekem se lett jó amúgy..... De 88% és elsőre sikerült:)

2.nap: 9:15re kellett meniVoltak akik beültek újraírni, a többiek, mentek Juli-hoz(:)) leelenőrizni az adataikat, és utána pedig volt egy interview, ahol egy magyar srác és egy belga kérdezgetett, de tök rendesek voltak! Ha jól tudom akkor 3 embernek nem sikerült az entry pót.... ja és volt olyan aki nem kapta meg az entry, csak tegnap, képzeljétek el... 210oldal!! na mindegy..... Ezekután go home és várom a holnapot, mert security lesz:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freesair.blog.hu/api/trackback/id/tr64356678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flow · http://bluewings.blog.com 2008.02.28. 02:38:46

Jo kis blog lesz ez :)
Csak igy tovabb sracok!!!!

Nagyon jo valasztas volt, hogy nem a blog.com-ra regisztraltal ;)

Udv!

Flow
süti beállítások módosítása